avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cazan de fabricat rachiu luat in baza decretului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cazan de fabricat rachiu luat in baza decretului 115/1959

defunctului i-au fost luate in baza decretului 115/1959 teren agricol si cazan de fabricat rachiu. problema este ca succesorii lui au facut cerere de retrocedare la primaria din localitatea defunctului insa nu au primit nici un raspuns. mai este in vigoare legea prin care se prevede retrocedarea bunurilor luate abuziv? pentru teren a primit o adresa ca nu detine teren agricol disponibil.
ce se mai poate face in cazul acesta?
in speranta ca nu veti ocoli intrebarea mea, va multumesc anticipat.:)
Cel mai recent răspuns: chrystyana2010 , utilizator 22:07, 14 Septembrie 2010
poate contesta in instanta actul emis de primarie.
si ce lege sa invoc?
ce lege este de partea mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 115/1959 stefan1964 stefan1964 Străbunicilor mei li sa luat terenurile arabile în baza Decretului 115/1959. Când sa făcut cererea de retrocedare a terenurilor agricole în baza Legii ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate; cadastru dumifilote dumifilote As dori sa stiu care este documentul care este documentul care atesta suprafetele de teren aflate in proprietatea tatalui meu inainte de ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Cum se poate obtine Titlu de proprietate in speta: x foloseste fara acte un teren din 1920. Dupa deces, din 1940 succesorii folosesc terenul tot ... (vezi toată discuția)