De curand am descoperit ca intr-o comuna am fi avut niste terenuri luate de stat in perioada comunista (problema cu fostele CAP-uri). Din pacate am descoperit atat de tarziu dintr-o pura intamplare si nu stiu daca nu cumva este deja tardiva o revendicare a acestor suprafete de teren.
Mai exista acum vre-o posibilitate de a revendica acele terenuri?
Daca da, care ar fi calea prin care as mai putea intra in posesia tertenurilor?
Din pacate pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor e intradevar cam tarziu. Au tot fost termene in baza legilor succesive (18/1991, 169/1997, 1/2000, 247/2005, etc), ultimul reglementat fiind 30.11.2005 conform legii 247/2005.
Am inteles insa ca se lucreaza la o noua modificare a legilor funciare, modificare care, potrivit traditiei, probabil ca va aduce cu ea si un nou termen de depunere de cereri de reconstituire.
Daca aveti motive temeinice incercati o cerere de repunere in termen .... dar sincer, nu stiu ce motive puteti invoca si ce sanse poate avea.
daca s-a facut o cerere de reconstituire pe 247/2005 si in fine rezultatul nu va convine s-ar mai putea face ceva, invocand o exceptie si asa mai departe dar daca nu s-a facut cererea nu aveti cum sa mai fiti in termen sa cereti
Revendicare teren
costi_mbd
am o suprafata de pamant care este administrata de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare....ce trebuie sa fac pentru a o revendica? sau cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)