nu am inteles nimic sau nu m-am facut eu inteleasa.pe timpul lui ceausescu tatal tatalui meu (deci bunicul meu)avea deja o casa pe numele lui iar casa in care locuim este facuta de tatal bunicului meu si nu a avut decat un copil adica bunicul meu dar nu putea sa-i faca acte lui ptr ca nu aveai voie sa ai 2 locuinte pe numele tau asa ca i-a facut rol nepotului adica tatalui meu.vreau sa stiu de ce fratele tatalui meu zice ca are dreptul la casa noastra.multumesc
MA SCUZATI dar acum am aflat ca de fapt tata are rol pe casa de la tatal lui care si el la randul lui a mostenit casa prin testament de la tatal lui deci de la bunicul tatalui meu.Oricum sunt 28 de ani de cand locuim aici si cred ca ne avantajeaza.
Va multumesc mult pentru tot.
Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema.Tatal meu a decedat acum 2 ani iar locuinta in care a stat a fost a bunicului lui si nu are nimeni titlu de proprietate asupra ei doar tata are rol,vreau sa va intreb daca fratele tatalui meu are vreun drept asupra locuintei noastre si cum poate mama sa obtina titlu de proprietate.va multumesc