avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate marius3271

Activitate marius3271

Nu exista in contract o clauza de concurenta neloiala.
Eu nu am o firma a mea. Am vorbit cu un prieten daca se baga el sa faca lucrarea si eu am fost acolo sa ii arat despre ce este vorba nu era vorva sa lucrez si eu dar pana la urma o trebuit sa il ajut. Firma care o terminat lucrarea tot de mine o fost adusa. Dar firma care o terminat lucrarea o facut oferta doar pe ce o ramas din lucrare. Firma care s-a retras o pierdut materialele care lea pus. Patronul firmei care s-a retras este si el angajat la aceasi firma cu mine.
Numele meu este marius si pana nu de mult am lucrat intr-o societate comerceala de unde am fost dat afara pentru ca am facut o lucrare. Firma la care am lucrat o facut o oferta , o alta firma o facut alta oferta mai mica si apoi eu de pe o alta firma am facut o oferta si mai mica. Am prins lucrarea si cand am inceputo o venit patronu meu si m-a prins. Am fost dat afara iar firma care a ofertat si-a retras oferta. Lucrarea s-a terminat cu o alta firma. Acum patronul firmei unde am lucrat vrea sa ma dea pe mine in judecata pe firma cu care am ofertat si pe inca un angajat al societatii unde s-a facut lucrarea.
Va rog sa-mi spuneti care ar fii consecintele daca ma da in judecata. Mentionez ca angajatul societatii unde s-a facut lucrarea a fost angajat inainte la firma unde am lucrat eu.