avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate s2pro

Activitate s2pro

eu sunt singur care a hotarit sa nu se prezinte. Colegi mei ezita. O sa vad luni ce decizie se va lua.
La ITM am sunat imediat ce am fost informat personal de sefa ca se va lucra simbata. Raspunsul celor de la ITM a fost urmatorul:
"ar trebui sa va duceti sa lucrati si simbata daca vi se cere si dupa o luna daca nu sunteti remunerat sau daca nu vi se dau zile libere sa ne mai sunati odata"
. Astazi este simbata si nu m-am prezentat la serviciu, deoarece nu a existat nici o circulara semnata care sa specifice acest lucru dar astept repercusiuni luni.
Multumesc pentru sprijin.
Saptamina trecuta sefa a venit si verbal a afirmat : "de saptamina asta se va lucra si simbata intre orele 8-14". Problema este ca unde lucrez eu orele suplimentare nu se platesc iar cu zilele libere este o mare problema sa le capeti.
Acum un an a mai fost aceeiasi problema pina cind ITM-ul a facut un control si s-a musamalizat totul, dar nu s-a mai lucrat de atrunci simbata. Cu toate acestea saptamina aceasta lucrurile sau schimbt.
Desi nu este nimic de facut ei te obliga sa faci ore suplimentare care nu se platesc , nu inteleg doar daca angajatorii nu vor sa te concedieze ci mai degraba vor sa-ti depui singur demisia. Oricum demisia in alb semnata o au cred mai multi angajati asa ca ....
Ce pot face in cazul acesta?

Pot da mai multe amanunte daca este cazul.