avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters79526

Activitate ContSters79526

Aveati obligatia sa-i aduceti la cunostinta faptul ca daca isi da demisia din functia de consilier local isi pierde si functia de viceprimar.Are si viceprimarul o parte din vina deoarece nu trebuia sa semneze demisia pana cand nu stia sigur ce semneaza. Trebuia sa se informeze , iar acum in instanta ar fi bine sa o intrebati daca la acea data era sigura de ceea ce face.A semnat si p.v. ? Era foarte normal ca postul sau liber sa fie vacantat.
Intai trebuie sa va dea in judecata -sa se emita somatie de plata, hoararea sa fie definitiva si sa fiti chemata la ei la conciliere. Numai asa este corecta si legala executarea silita. Daca nu incercati mai bine medierea.
Răspuns la discuția imprumut
In aceasta situatie incercati medierea deoarece este cea buna solutie in acest caz.
Răspuns la discuția Impozit autoturism radiat
Trebuia sa mergeti in anul 2000 la politie si sa radiati masina. Daca nu s-a facut proces de somatie de plata , in care sa se arate modul de calcul al penalitatilor si hotararea sa fie definitiva , puteti contesta dosarul de executare. Trebuia in 2000 sa va someze ,dar cel mai bine ar fi sa va prezentati acum la politie si sa lamuriti sitatia.
Răspuns la discuția avocatii stagiari au cif?
Avocatii stagiari au cif deoarece in baza lui iti faci chitantierul. Vei avea si tu clienti intrucat nu esti ingradita prin legea 51 sa nu ai clienti proprii. De asemenea atunci cand tu primesti banii pe oficii - tai chitanta si scrii c.v.oficii sau onorariu. Trebuie sa iti rectifice c.i.f.-ul neaparat . Intreaba maestra ta sau maestru tau despre aceste probleme, deoarece ei stiu mai bine.
Răspuns la discuția DOSAR EXECUTARE SILITA
Dosarul pe care il trimiteti trebuie sa contina hotararea ramasa definitiva si irevocabila. Trebuie sa vedeti daca bunul(-bunurile ) supuse executarii se afla in raza teritoriala a acestuia.
Răspuns la discuția comunicare catre petenti
Termenul la care trebuie sa primiti raspuns este de 30 de zile.Daca nu ati primit raspuns puteti face contestatie in contencios administrativ . Tacerea inseamna acceptarea situatiei respective.
Răspuns la discuția Garantie o factura !
Puteti sa-i faceti somatie de plata si sa -l executati silit. Factura are valoare juridica din moment ce a fost semnata si recunoscuta.
Răspuns la discuția un sfat va rog
Nu mai puteti intenta divort din moment ce nu aveti adresa lui si nici nu poate fi contactat si nici nu mai puteti cere pensie alimentara.Aceste drepturi trebuiau cerute mai devreme.
Răspuns la discuția refuz de semnatura
L- ati instiintat despre acest lucru ? Daca nu stia a avut un motiv intemeiat sa refuze semnarea. Dvs. trebuia sa-iaduceti la cunostinta faptul ca i-ati micsorat salariul sau ca ati modificat ceva. A avut motive intemeiate sa refuze semnarea statului de plata.