multumesc celor ce au raspuns la problema mea dar,,lumea din bloc nu vrea sa puna bani pt a achizitiona un interfon,,ar fii fost perfect si sa fie o iala acolo de la care sa avem si noi o cheie cei care vrem sa folosim acea usa dar nici iala nu este si nici nu intereseaza pe nimeni sa puna una deoarece de cate ori sa pus a fost deteriorata.Ce sa mai zic usa este intens folosita pe timp de zii dar atunci este dechisa iar seara sau dimineata la prima ora este folosita de cei care mai au si ei un loc de munca,primesc o vizita sau se duc pe la rude,care poate mai merg intr-un bar seara si etc.,spre deosebire de pensionari care stau in casa toata ziua sau ca presedintele pe scara sa se certe cu lumea ca vrea sa iasa prin spate.Deci parerile sunt impartite pe cei fara ocupatie nu ii deranjeaza si nu au nimic de zis si au de partea lor pe acest nebun de presedinte (pensionarii sunt majoritari pe aceasta scara) iar noi restul tre sa suportam frustrarile lor.Treaba cu intelegerea cade degeaba vreau eu iala in spate ca sa pot acea acces,majoritatea nu este de acord ei vor asa si nu avem ce face,tocmai de acea intreb eu daca treaba asta este LEGALA si ce se poate face tot din pct. de vedere LEGAL pt ca altfel nu se poate,credeti-ma ca am incercat sa ajungem la o intelegere dar raspunsul este : ""Usa ramane incuiata"". Deci ce pot face???ma ajuta cineva???
Era bine asa dar nu se poate pt. ca nu exista ialacu cheie o leaga cu o sarma si pune un lacat la care spre exemplu nu ai acces din afara.Si sa te fereasca dumnezeu sa te apropii de acel lacat ,,,,asa ca problema nu se poate rezolva pe cala amiabila ,de aia si intreb daca este legal ce face dansul si ce pot face eu in aceasta privinta tot din pct. de vedere legal
Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa cineva pe acolo te trezesti cu el in pijamale la orele 23:00 pe scara blocului si incepe si urla doar daca te indrepti pe acea iesire.Probleme sunt deoarece parcarea blocului este in spate iar ca sa ajungi la sau de la masina tre sa ocolesti 2 blocuri iar pe langa asta nu toti plecam la 06:00 de acasasi nu toti ne intoarcem pana la orele 22:00,eu spre exemplu tre sa plec la 05:30 ca sa ajung la servici fara a intarzia.Este legal ce face el??? Oare poate impune el pe unde sa intram si sa iesim din bloc??? ce pot face?Nu este libera circulatie garantata prin constitutie?