In anul 1989 am devenit proprietarul unei case si a unei suprafete de teren de 250 mp , in urma dezbaterii masei succesorale, dupa decesul mamei . La mostenire au renuntat toti fratii in favoarea mea . Suprafata totala de teren aferenta casei este de 1000 mp . La momentul dezbaterii succesiunii in anul 1989 , terenul in proprietate era de 250 mp , restul de 750 mp fiind cu titlu de folosinta . Mentionez faptul ca inreaga suprafata de 1000 mp a fost a parintilor , inainte de colectivizare. In anii care au urmat , fratele meu a solicitat si primit , in numele parintilor decedati , titlul de proprietate pentru terenurile care le-au apartinut acestora . Pe titlu apare si suprafata de teren de 1000 mp pe care se afla casa in care locuiesc si la care am facut referire mai sus. Doresc sa stiu cum pot sa-mi intregesc dreptul de proprietate asupra intregii suprafete de 1000 mp . Adaug faptul ca locuiesc in aceasta proprietate de la momentul obtinerii acestui drept prin certificat de mostenitor .Ce trbuie sa fac pentru aceasta ?