V-am transmis pe adresa Dvs. de mail copii ale celor 3 sentinte.In linii mari este vorba despre un autor care a avut 6 copii,printre acestia una din fete a fost bunica mea.Bunica mea a decedat in 1992, iar tatal meu in 2003.Nu am avut legaturi stranse cu tatal meu, acesta fiind despartit de mama mea.Cat timp a trait nu si-a adus aminte ca are un copil, mama mea din demnitate nu i-a pretins nici macar pensia de intretinere.Fiind considerat mosier a fost deposedat de intreaga avere(imensa).Eu nu am avut acces la informatii decat in limita in care anumite rude mi-au furnizat.
Va multumesc mult .
Tatal meu a decedat in anul 2003, fiind despartit de mama mea.Sotia acestuia si rudele lui mi-au ascuns faptul ca strabunicul meu a avut 753 ha de padure.Tatal meu ,in anul 1998 a depus o cerere de restituire in baza L 169 in care a cerut dreptul sau la suprafata de 414 ha teren forestier (pentru atat au fost gasite documente).Varul tatalui meu (la care erau toate documentele de proprietate ale strabunicului)stia ca suprafata totala este alta, motiv pentru care a depus cerere in termen doar pe numele lui in baza L 247/2005.Punerea in posesie s-a facut pentru toata suprafata doar in numele lui.Cererea depusa nu se mai gaseste.Ne-am judecat, am pierdul in prima instanta, am castigat la recurs si a facut cerere de revizuire, in urma careia noi am castigat doar 414 ha la care este parte si dumnealui si restul ii apartine.Ce pot face?