avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters79679

Activitate ContSters79679

Dovezi ar exista , deoarece toate acele caziere emise cu alte dati de el sunt depuse la institutii de stat , precum DRDP si AND , ele insa nefiind inregistrate la politie cu date de emitere , dar multumesc de sfat ptr disponibilizare , nu stiam ca angajatorul trebuie sa dovedeasca situatia disponibilizarii postului , facand in continuare angajari masive cred ca am o sansa sa dovedesc ca nu a fost o cauza reala .

Multumesc inca o data .
Multumesc de sfaturi .
O zi buna
Buna ziua
Fostul meu sef , de mentionat ca nu este de nationalitate Romana, si fiind in functia de Dir. General al societatii unde am lucrat , si-a falsificat cazier (modifica data emiterii ) cazierul lui fiind fara inregistrari - deci curat- ptr . a participa la licitatii de stat ptr. constructii drumuri si ptr. a obtine permisul de vanator si port arma (cred ca din cauza lipsei timpului , de a astepta pana la emiterea cazierului a falsificat in nenumarate randuri cazierul , licitatiile au fost castigate pe baza cazierelor false , adica isi modifica data de emitere de fiecare data cand avea nevoie )mai grav fiind insa folosinta unui cazier emis de el cu alta data ptr examenul de vanator si de port arma .Vazand si afland ce face am avut o discutie verbala , la care acesta a devenit foarte agresiv verbal , dupa care in 5 min mi-a inmanat conciederea mea pe baza de disponibilizare post . Am inaintat proces ptr. conciedere . Dar intrebarea mea este daca voi numi faptele ptr. care sa ajuns la disponibilizare post ce se va intampla cu fost sef ? este pedepsita prin lege infractiunea lui de a-si falsifica cazier ptr. licitatii si ptr. permis vanator si port arma ???
Concedierea fiind una pe o baza nereala . Firma nefiind in impas finaciar , si facand angajarii in continuare pe diferite fucntii , chiar cu 3 sapt inainte de concedierea mea a mai angajat o pers pe acelasi post ca al meu .
va rog sa imi spuneti cum ar trebuii sa procedez si cum sa rezolv problema deoarece am maine prima infatisare la proces .
Multumesc anticipat

Multumesc anticipat , si va rog a-mi raspunde deoarece am infatisare maine la proces