avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Max1986

Activitate Max1986

Răspuns la discuția ce pot pati?
Dar daca seva ajunge in instanta si voi fi chemat ca martor la proces, daca eu nu voi merge ce se intampla?
Prima data am dat declaratie pe coala alba, a doua oara a fost pe acel formular care scria "Declaratie de Martor" unde la fiecare sfarsit de pagina semnam ca si martor.
Am fost chemat la politie in calitate de martor si sunt exclus de orice fel de acuzare.
Va multumesc frumos pentru sfaturi.
Cu stima Bogdan L.
Pai aici e problema, eu daca nu am avut probleme cu politie si nici de genu asta nu am stiut sa intreb in ce calitate am fost chemat in momentul cand am dat prima declaratie, la TV una dintre fete a zis ca doar cu 4 au intretinut raporturi sexuale si ca ceilalti 3 au intrat si au iesit in camera, nu ne-am atins de ele.Acum sunt chemat a doaua oara la politie si o sa intreb acest lucru:In ce calitate sunt chemat?
Eu va pot spune in felul urmator: din cei 7 baieti doar 4 au intretinut relatii sexuale cu fetele restul de 3 baieti printre care ma aflu si eu, nu am avut nicio tangenta cu fetele, nu le-am atins sub nicio forma, singura prostie a mea e ca mi-am facut aparitia in camera de hotel aproximativ 5 minute si am iesit, eu cat am asistat acolo nu mi s-a parut sa fie fortate, acum am inteles ca fetele ne-au bagat pe toti in aceiasi oala.La intoarcere i-am auzit pe baietii care au intretinut raporturi sexuale cu ele cum ca le-ar fi dat bani, precizez ca am fost chemat la politie si am dat o declaratie, in care am zis exact ce am zis si aici numai ca in detaliu.Eu acum ce as putea face, practic sunt acuzat pe nedrept.
Una dintre fete are 17 si respectiv 22 de ani, baietii suntem majori toti.
Revin asupra problemei si mentionez faptul ca victemele au recunoscut in decalartiile acestora cum ca doar 4 dintre baieti au intretinut raporturi sexuale cu acestea iar 3 dintre noi NU.Intr-un cuvant cand am folst la politie, am fost chemat ca si martor.
Am dat deja o declaratie la aproximativ 12 ore dupa incident, in care am declarat ce s-a intamplat cu adevarat, stand de vorba cu mai multi care sa zicem...cunosteau legile cat de cat, au zis ca in cel mai rau caz as putea primi ceva cu suspendare pt ca e prima abatere.Acum nu stiu ce sa zic si de asemenea nici ce sa fac.
Va multumesc pt raspunsuri.
Discuție ce pot pati?
Buna ziua !
Am intampinat o problema care pt mine este destul de grava pentru ca nu am mai avut de-aface cu autoritatile pana acum, dintr-un grup de 7 baieti, 4 au intretinut raporturi sexuale cu 2 tipe...in aceiasi camera,restul de 3 baieti(printre care si eu) nu s-au atins sub nicio forma de fetele respective si nici nu au asistat acolo in totalitate (probabil 5-10 min).Acum fetele au mers la politie, ce se poate intampla cu acei 3 baieti care nu au intretinut raporturi sexuale??? mentionez ca la sfarsitul actului sexual fetele au luat bani