Nu am nevoie sau mai exact nu pot sa-mi platesc un avocat care sa ma ajute.Nu vreau nimic gratis dar in momentul in care m-am prezentat la biroul d-lui avocat si am precizat clar ca am nevoie de informatii referitoare la redactarea actiunii de divort.a spus clar ca aceasta costa 500 ron iar pt cele 7 min de "consiliere" am platit 50 ron. Am vazut mai sus caz identic cu al meu si vad ca mai sunt oameni simpli ,mame ,tati care cresc singuri copii(am 3copii,doar unul mai e minor,de 13 ani ii cresc singura).Vreau un divort fara tam-tam ,nu vreau sa-mi supun copilul la intrebaride genul :cu cine vrei sa ramai?atata timp cat fiul meu isi cunoaste doar mama.Si pana la urma voi reusi singura .am avut timp sa invat ca toate lucrurile se rezolva cu rabdaresi cu bani mai putini chiar daca nu am decat studii medii.Ii respect pe cei cu studii mai multe sau mai costisitoare dar chiar daca este un avocat stagiar sau un mare magistrat ,stie toata lumea ca sunt mame care isi cresc singure copiii din 900 ron pe luna.
Recomandarea referitoare la consultatia unui avocat poate crea dureri de cap#-o, in sensul k redactarea unei actiuni de divort costa 500 RON!!!.....Asta se intampla in Timisoara si nu mi se pare deloc k m-ar scapa de vreo grija si chiar mi se pare scump.