avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate saguardo

Activitate saguardo

Răspuns la discuția Imi vreau banii inapoi
georgeserban a scris:

Actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului cu probarea cunatumului prin inscrisuri, interogatoriul paratei si martori ( daca aveti).

Va multumesc pentru raspuns. Actiune in instanta inseamna sa merg la tribunal si sa fac o plangere? Sau la politie?
Alte chestii care ma framanta sunt cat timp dureaza tot si cum se termina pentru ea? Eu imi vreau doar banii inapoi, nu as vrea sa i se intample ceva aiurea... de genul amenzi, cazier sau mai stiu eu ce.
Buna ziua,

problema mea sta in felul urmator: am fost impreuna cu o fata cateva luni. In timp, totul parea roz, aveam incredere in ea. La un moment dat mi-a spus ca trebuie sa plateasca o datorie la fisc sau asa ceva, neimportant. I-am dat eu banii, pentru ca la ora respectiva aveam. Dupa ce si-a platit datoriile mi-a dat de inteles ca relatia noastra s-a terminat, si cand i-am cerut inapoi suma de bani mi-a spus ca n-o sa vad nici un leu de la ea. Bineinteles ca atunci cand i-am dat banii nu m-am gandit sa fac un act sau sa-i dau un termen de plata si ea se bazeaza pe acest lucru - chiar imi spune la un moment dat ca n-o sa primesc nimic, pentru ca eu m-am oferit si nu i-am zis cand sa mi dea inapoi.

Toata discutia am purtat-o pe e-mail, inclusiv un calcul al datoriei, scris cu mana ei, in care repet, recunoaste ca are sa imi dea bani dar nu o va face.
Stiu, e teapa, am incredere in persoane care nu merita, dar care ar fi pasii sa imi recuperez banii? Politie, avocat, judecatorie? Precizez ca nu am calcat inca in tribunal...

Va multumesc!