avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imi vreau banii inapoi
Discuție deschisă în Executare silită

Imi vreau banii inapoi

Buna ziua,

problema mea sta in felul urmator: am fost impreuna cu o fata cateva luni. In timp, totul parea roz, aveam incredere in ea. La un moment dat mi-a spus ca trebuie sa plateasca o datorie la fisc sau asa ceva, neimportant. I-am dat eu banii, pentru ca la ora respectiva aveam. Dupa ce si-a platit datoriile mi-a dat de inteles ca relatia noastra s-a terminat, si cand i-am cerut inapoi suma de bani mi-a spus ca n-o sa vad nici un leu de la ea. Bineinteles ca atunci cand i-am dat banii nu m-am gandit sa fac un act sau sa-i dau un termen de plata si ea se bazeaza pe acest lucru - chiar imi spune la un moment dat ca n-o sa primesc nimic, pentru ca eu m-am oferit si nu i-am zis cand sa mi dea inapoi.

Toata discutia am purtat-o pe e-mail, inclusiv un calcul al datoriei, scris cu mana ei, in care repet, recunoaste ca are sa imi dea bani dar nu o va face.
Stiu, e teapa, am incredere in persoane care nu merita, dar care ar fi pasii sa imi recuperez banii? Politie, avocat, judecatorie? Precizez ca nu am calcat inca in tribunal...

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
saguardo, utilizator
Cel mai recent răspuns: saguardo , utilizator 19:50, 18 Februarie 2009
Actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului cu probarea cunatumului prin inscrisuri, interogatoriul paratei si martori ( daca aveti).
georgeserban a scris:

Actiune in instanta pentru recuperarea prejudiciului cu probarea cunatumului prin inscrisuri, interogatoriul paratei si martori ( daca aveti).

Va multumesc pentru raspuns. Actiune in instanta inseamna sa merg la tribunal si sa fac o plangere? Sau la politie?
Alte chestii care ma framanta sunt cat timp dureaza tot si cum se termina pentru ea? Eu imi vreau doar banii inapoi, nu as vrea sa i se intample ceva aiurea... de genul amenzi, cazier sau mai stiu eu ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa pomana porcului a fugit cu bani. GogarceaVacaru GogarceaVacaru Am baut impreuna la pomana porcului,dupa betie nenorocitul m-a prostit folosind cuvinte mesterite,trebuia sa plece la Bucuresti vroia sa cumpere niste prosoape ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat, cum imi pot recupera banii? RIB RIB Buna ziua. Acum cateva luni, am apelat la o firma de computere pentru o recuperare de date. Pierdusem niste date dupa un hard extern asa ca la recomandarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut fara act Marcello Marcello Am facut o mare prostie,am imprumutat suma de 2000 de euro unui prieten si acum nu-i pot recupera.Ce pot sa fac.X-( (vezi toată discuția)