avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate gianina_maladean

Activitate gianina_maladean

Răspuns la discuția casatorie
Ce ar trebui sa fac in privinta fostului sot si in ceea ce priveste casa mea are sau nu drep in ea daca a parassit o de aproximativ 6 ani si n a contribuit cu nimic nici la casa nici la copil are copilul dreptul la cealalta jumatate ? multumesc
Paven Florentina a scris:

Si cum ati aflat ca cineva- o instanta din Canada( Canada in sine nu putea sa faca ceva) " v-a divortat" ?
am fost citata sa ma prezint acolo iaveam o saptamina la dispozitie dar n aveam cum ca sa ajung pe teritoriul canadei aveam nevoie de o viza doar sint cetatean romin deci nici vorba ca nu m as fi dus dar cum
amindoi suntem cetateni romani casatoriti in romania doar ca el este plecat in canada probabil acum are ceva acte de rezidenta dar cert este ca nu avea atunci organele de competenta adica judecatoria dupa ce am umblat mai bine de un an mi a pus stampila definitiva ca divortul lui este fals mi a trimis o sentinta de divort de acolo in limba franceza bine ca stian ce scrie dar sa presupunem ca habarn nu aveam chiar si cererea de divort mi a trimis o in franceza tot si n a trecut doua luni ca am primit sentinta de divort de acolo dupa care el sa recasatorit in timp de o luna nici atit in final cu greu am ajuns sa mi se recunoasca divortul de tribunalul cluj mi a fost f. greu asta ptr.ca fostul sot nu vroia sa colaboreze cu mine in nici un fel desi era si spre binele lui n aveam ce face oricum se ajungea la divort nu intentionez sa hulesc desi sincer este mai rau decit un caine este un om fara caracte nu ne am intilnit din 2003 nu contribuie cu absolut nimic la cresterea copilului desi copilul mi a fost incredintat si el a fost obligat la plata pensiei nici nu vrea sa auda de copil am avut un apartament pe numele meu inaintea casatoriei pe care l am vindut in timpul casatoriei si am cumparat un alt apartament mai aproape de ai mei in acte este si el trecut cu jumatate apartamentul era dezastru vreau sa zic ca nici apa nu aveam l am pus la punct cu ajutorul parintilor mei bineinteles si eu am un loc de munca si am avut aproape tot timpul in fond el ne a parasit si a abandonat casa familia si tot si nu contribuie si nici nu a contribuit cu absolut nimic la absolut nici o cheltuiala in ceea ce priveste apartamentul meu unde locuiesc cu fiul meu ma intereseaza ce drept mai are el lin apartament daca pot obtine cealalta jumatate va rog sa ma ajutati nu am dat numai peste oameni birocratici care m au trimis de ici colo si care mi au luat bani dar sincer nu mai am de unde in speranta ca ma veti ajuta va multumesc gianina
gianina_maladean a scris:

am fost casatorita in romania
considerati legal ceea ce sa intimplat in canada fara ca eu sa am dreptul la nici o replica?
themis a scris:

Dacă a fost căsătorită, presupun că nu mai e. Iar dacă nu mai e, mă bate gîndul că nu poate să divorţeze. Sau greşesc?
considerati ca ,canada avea dreptul sa ma divorteze vi se pare legal?
Discuție casatorie
am fost casatorita in romania