avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie

am fost casatorita in romania
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 18:59, 19 Februarie 2009
Buna seara .

Si doriti sa divortati sau ce anume va intereseaza ?
Dacă a fost căsătorită, presupun că nu mai e. Iar dacă nu mai e, mă bate gîndul că nu poate să divorţeze. Sau greşesc?
themis a scris:

Dacă a fost căsătorită, presupun că nu mai e. Iar dacă nu mai e, mă bate gîndul că nu poate să divorţeze. Sau greşesc?
considerati ca ,canada avea dreptul sa ma divorteze vi se pare legal?
gianina_maladean a scris:

am fost casatorita in romania
considerati legal ceea ce sa intimplat in canada fara ca eu sa am dreptul la nici o replica?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Februarie 2009
gianina_maladean, utilizator
Cum adică, să vă divorţeze? Presupun că a avut loc un proces de divorţ în Canada, nu? Soţul era canadian? Aţi avut domiciliul în Canada? Care este legătura dintre Canada şi cei doi soţi?

Doar dacă doriţi să detaliaţi. Nu sunteţi obligată.

Alte discuții în legătură

Partaj divort ancamaia ancamaia Buna ziua, Sunt casatorita de 10 ani si am 2 copii minori.De cand ne-am casatorit locuim in casa mamei mele,iar in timpul casatoriei am construit o casa in ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune AdiRoman AdiRoman Buna ziua , Situatia este urmatoare : Un imobil , respectiv casa , construita pe trenul bun propiu ( cumparat inaintea casatoriei ) cu un ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are fosta sotie a decedatului??? ianca1980 ianca1980 Buna ziua, Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)