avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate avocatsi mediator

Activitate avocatsi mediator

Era logic ca nu au trimis nimic la barou daca baroul mi-a trimis mie in scris raspunsul de care am scris mai sus!
Eu am primit raspuns de la UNBR, in care imi spune ca au transmis cererea Baroului Bucuresti pentru competenta solutionare.

Sunt de acord sa ne intalnim la barou dar trebuie sa fim siguri ca va fi decanul acolo.

M-am gandit sa ma adresez Avocatului Poporului. Ce ziceti?
Domnul de la resurse umane ti-a primit cererea?
Ai mai anexat ceva la ea?
Pentru ca eu nu sunt din Bucuresti si am trimis cerea pe fax fara sa primesc un raspuns.
Azi am trimis din nou o cerere prin cineva, dar distinsul domn de la resurse umane nu a vrut sa o primeasca pentru ca nu avea anexata dovada sediului si multe alte hartii.
Referitor la aplicarea legii: aceasta trebuie aplicata unitar in toata tara, la toate barourile.
Maine, sambata 21.02.2009 la sediul Baroului Bucuresti, UNBR organizeaza o sedinta cu toate barourile din tara. Ar trebui ca cei care sunt in aceasta situatie si sunt din Bucuresti sa mearga acolo.

Eu ma gandesc serios sa ma adresez instantei de contencios. Daca mai sunt amatori le sugerez sa introducem o actiune comuna.
Si inca ceva:
Cineva din cadrul consiliului baroului Bucuresti mi a spus ca ma pot inscrie in alt barou chiar daca am fost admisa la examenul organizat de ei.
Stie cineva in ce conditii pot face inscrierea?
Multumesc
Trebuie stresat si UNBR ul.
Eu am depus cerere la Baroul Bucuresti pentru inscriere ca avocat definitiv si la UNBR.
Baroul nu mi a raspuns, motiv pentru care voi mai depune o cerere dar UNBR ul mi a raspuns ca atrimis cererea spre solutionare Baroului pentru ca acesta are competenta.
In concluzie, nu stiu ce pdv asteapta Baroul de la UNBR.
Mai mult de atat majoritatea barourilor din tara au inscris definitivi-ex: Constanta, Tulcea, Dolj, Mures, Suceava, etc.