avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate florib

Activitate florib

Răspuns la discuția dreptul meu de proprietate....
Revin cu o intrebare in cazul de fata:tatal meu poate face ceva sami ia apartamentul,avand doar o simpla clauza de partea lui?Actul este vanzare cumparare.
Răspuns la discuția drept de proprietate
..moral binenteles ca nu pot face asta,Doar am intrebat,pt ca tatal meu se bate cu pumnul in piept ca el este coproprietar.
Răspuns la discuția drept de proprietate
...ma scuzati,dar de data asta am intrebat daca pot sal dau afara din casa?Nu mi sa raspuns.
Răspuns la discuția dreptul meu de proprietate....
..nu exiista nici o stipulatie in cazul de fata,doar contractul in care este prevazuta aceasta simpla clauza.
Am pe numele meu un ap ,dar cu clauza de instrainare si grevare in favoarea tatalui.In cazul in care locuieste cu mine,ce conditii imi impune aceasta claza?Pot sal dau afara sau nu?Tin sa mentionez,ca in contractul de vanzare cumparare, este mentionat doar cu clauza,atat.Semnaturile sunt doar ale vanzatorului,si a mea a cumparatorului.Va multumesc.
Răspuns la discuția dreptul meu de proprietate....
..da,va multumesc...stiu ca sunt unic proprietar,in cazul de fata,credeam ca interdictia imi impune sa nul dau afara din imobil sau alceva.?Contractul prevede clauza fara nici o creanta.In contract se subliniza numele meu de fata,si nefiind casatorita.As putea schimba numele,sa fie pe numele meu actual?
..buna ziua.Am o problema si vas ruga frumos sami raspundeti .Am obtinut un apartament cu 2 camere de la un verisor,cu act de vanzare cumparare,dar cu o interdictie de instrainare si grevare ,in favoarea tatalui meu.As vrea sa stiu,daca eu sunt unic proprietar??,pt ca pe contract e doar semnatura vanzatorului si a cumparatorului.Si ce inseamna aceasta interdictie de grevare si instrainare??Nu pot sal vand fara acordul tatalui meu,si mai ce nu pot face??Si,daca eu am doar contractul de apartament ,si tatal meu are si el un contract,dar si c.f. apartamentului,cum pot obtine si eu un c.f al apartamentului??Va multumesc frumos si astept raspuns.