avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Am pe numele meu un ap ,dar cu clauza de instrainare si grevare in favoarea tatalui.In cazul in care locuieste cu mine,ce conditii imi impune aceasta claza?Pot sal dau afara sau nu?Tin sa mentionez,ca in contractul de vanzare cumparare, este mentionat doar cu clauza,atat.Semnaturile sunt doar ale vanzatorului,si a mea a cumparatorului.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florib , utilizator 19:05, 19 Februarie 2009
Aţi primit răspunsurile la topicul

www.avocatnet.ro/content/for...
...ma scuzati,dar de data asta am intrebat daca pot sal dau afara din casa?Nu mi sa raspuns.
În calitate de proprietar, da.

Mai rămîne aspectul moral, pe care nu-l putem judeca noi.
..moral binenteles ca nu pot face asta,Doar am intrebat,pt ca tatal meu se bate cu pumnul in piept ca el este coproprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de proprietate! florirb florirb Buna!Am in proprietate,cu act de vanzare cumparare,un apartament de 2 camere,si in acest act de proprietate am o clauza in favoarea tatalui meu de grevare si ... (vezi toată discuția)
Despre contabilitatea unui srl suspendat alinutza9 alinutza9 Va rog sa imi spuneti care sunt sarcinile unui contabil in cazul unei firme suspendate care nu a avutt activitate.Ce anume alte operatiuni se mai fac in afara ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu de proprietate.... florib florib ..buna ziua.Am o problema si vas ruga frumos sami raspundeti .Am obtinut un apartament cu 2 camere de la un verisor,cu act de vanzare cumparare,dar cu o ... (vezi toată discuția)