Buna ziua,am un caz penal (neglijenta in serviciu sau delapidare,daca ma puteti ajuta cu cateva informatii ,e prima data cand am de-a face cu asa ceva ,si sper ultima...
Pe scurt in 2005 eram casiera la un cazino,un client m-a indus in eroare,a zis ca plateste sumele la sfarsit, a mintit ca merge la masina sa aduca banii etc si a plecat fara sa achite 4100 lei (cazino cu camere video,paznic etc).
-mai 2007 am primit rezolutie de scoatere de sub urmarire penala
-sept 2007-rezolutie-infirmarea neinceperii urmaririi si restituire cauza la Serviciul de Investigare Fraude
- martie 2011-referat neincepere urmarire +amenda 250 lei (am achitat-o in 24.06.2011)
- 20 iulie 2011-citatie proces 27 oct
Intrebarile mele sunt :
-cum ar fi mai bine sa procedez ca sa nu apara in cazier judiciar problema?
-cum as putea sa ma impac cu firma ,daca ii achit 4100 lei "se sterge "tot din evidente?cum pot afla daca ei au si alte pretentii materiale?
-ce sanse am la proces sa pierd sau sa castig?
-cum pot avea acces la dosar,sa vad daca si clientul vinovat de neplata este chemat la proces?as putea sa stabilesc cu el sa platim dauna?
Va multumesc din suflet,orice fel de informatie ma ajuta enorm
Buna ziua!
Contractul meu se va desface prin desfiintarea postului conform art 65 ( alin 1), cu peroada legala de preaviz de 20 zile lucratoare.
Am dreptul la compensatie baneasca?care este cuantumul legal?
in ce condiitii se acorda aceste compensatii?>
Multumesc!
Iulia