Daca am refuzat sa semnez un proces verbal pentru radar, deci nu l-am luat, si nici in 10 luni nu l-am primit prin posta, asta se incadreaza la neprimire PV? Adica pot face contestatie la executare?
In 2 mai anul trecut am fost oprit in HD la intrarea in o localitate. Am data actele si cind s-a intors agentul am intrebat care e problema, raspuns" radar 73 km in localitate semnaza procesul verbal ". Am cerut agnetul sa se legitimeze, si sa imi prezinte documetele si probele radarului... A refuzat eu am consemnat asta la mentiuni si am refuzat sa semnez procesul verbal.
Liniste pina ieri cind am primit somatie de plata de la adminstratia finaciara pentru amenda neplatita... Acolo era si o copie a procesului verbal, nu e semnat dar are niste semne pe el care pot fi tratate ca orice... Nu eram singur in masina deci am martor ca nu am semnat, dar agentul nu a consemat asta si nici nu prezinta martor.
In mai aveam si un inregistrator de drum pe masina deci sint destul de sigur ca nu eram la 73... Si in plus pozitia unde erau politist relativ aproape de intrarea in localitate in virf deal dupa o panta in coborire destul de mare...
Ce optiuni am?
PLANGERE IMPOTRIVA PROCESULUI-VERBAL DE CONTRAVENTIE? Sau impotriva executarii?
Si la ce judecatorie o depun? Sint din Timisoara pe PV se zice ceva de Deva... Daca trebuie la Deva trebuie sa ma duc pina acolo?
Multumesc mult!
Pot sa spun ca daca eram vinovat plateam fara sa zic nimic, dar nu sint si e chestie de principiu, mai ales ca in timp ce asteptam actele treceau cu suta pe linga mine unii si politisti nimic... I-au oprit doar pe aia care ii puteau opri...