avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate tomasa

Activitate tomasa

Răspuns la discuția Dobanda fixa sau nu?
Va rog sa-mi spuneti si mie cum ati rezolvat problema cu comisionul de risc, pentru ca si eu am un astfel de credit la aceeasi banca.
Si de asemenea va rog sa-mi spuneti cum s-a rezolvat cu acest contract prin aparitia actului aditional.
Pentru ca si eu aveam o dobanda fixa si mi s-a spus ca este neaparat obligatoriu sa trec la dobanda variabila, si asta mi s-a parut tere ciudat.
este adevarat ca banca totusi nu a modificat timp de 2 ani dobanda, desi ei spun ca ceea ce am eu este un contract cu dobanda variabila, desi eu stiu sigur ce am semnat si am vorbit acum 2 ani la banca.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
Va multumesc tuturor pentru sfaturile date si pentru timpul acordat.
Ceea ce am inteles din mesajele dumneavoastra este ca in principal ar trebui sa apelez la serviciile unui avocat cu ajutorul caruia voi reusi sa obtin continuitatea pensiei alimentare pana la terminarea studiilor, deoarece se pare ca acest demers se rezolva doar in instanta.
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
Sunt divortata si am un copil in intretinere, care peste 2 luni va implini varsta 18 ani. Pentru acesta primesc pensie alimentara de la fostul meu sot.
Datorita fapului ca el este in prezent elev, doar in clasa XI, va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru ca acesta sa primeasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor.
Fac precizarea ca fostul meu sot este pensionar.

Va multumesc anticipat.