avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate quaterman_07

Activitate quaterman_07

Răspuns la discuția mostenire sau proprietate
daca o dau an judecata pe sora mea si nu se prezinta pot sa fac actul pe numele meu?
Răspuns la discuția mostenire sau proprietate
suma e achitata de mine an antregime an 1993.....mama era pensionara......doar ca e pe numele mamei
contractul
locuiesc an apartament de 37 ani.........pana an 1993 am locuit cu chirie..........sora mea sa maritat in 1987 si eu am locuit cu mama ....am cumparat apartamentul an 1993 dar deoarece era de inteprindere contractul e pe numele mamei ...mama a murit an 2008 si acum sora mea are pretentii la apartament......Daca sora mea a plecat an 1987 si eu l am cumparat an 1993 are drept la mostenire? apartamentul e achitat de mine doar ca contractul e pe numele mamei..ce pot sa fac?
Răspuns la discuția pensie alimentara
quaterman_07 a scris:

in urma partajului apartamentul a fost ampartit unu pe doi. sotia si minora locuiesc in el, sotul vrea sa-l vanda, sotia nu-l poate despagubi dar nici nu are unde locui ....
in cazul in care il scoate la licitatie am posibilitate legala de a nu vinde partea mea?
in urma partajului apartamentul a fost ampartit unu pe doi. sotia si minora locuiesc in el, sotul vrea sa-l vanda, sotia nu-l poate despagubi dar nici nu are unde locui ....
in cazul in care il scoate la licitatie am posibilitate legala de a nu vinde partea mea?
quaterman_07 a scris:

in cazul ajungerii la o intelegere verbala an urma careia se renunta la proces penal de abandon de familie daca nu se respecta antelegerea verbala se poate relua procesul ?
in cazul ajungerii la o intelegere verbala an urma careia se renunta la proces penal de abandon de familie daca nu se respecta antelegerea verbala se poate relua procesul ?