avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate mariana_mari

Activitate mariana_mari

Răspuns la discuția in caz de minus in gestiune
acum va pot spune exact:art.61 lit. a si acele si cu ffffff.multe absente nemotivate.este corect?atata timp cd. deabia acum se ajunge in instanta ?d-na contabila'a gresit'trebuie sa refaca acele state de plata ca la itm apar cu concediu fara plata iar la firma cu absente.va intreb poate asa sa modifice acele state de plata de anul trecut cum vrea ?ma ajuta cu ceva sa sesizez autoritatile ?la dosar ma va ajuta?va multumesc si astept raspuns
va multumesc.dar cate luni fara plata are dreptul un patron sa treaca pe cartea de munca?voi reveni maine cd. sper sa am cartea de munca in mana sa vad exact.eu va multumesc inca odata.pacat ca cine are bani poate sa faca ce vrea in ziua de azi
vreau sa va intreb ceva,daca un salariat este in concediu fara plata iar barul este inchis atunci .patronul are beneficii?
va multumesc
plangere penala?NUacum deabia a facut sesizare la politie04.0309.dar mie mi-a tinut cartea de munca de asta eu nu am mai putut lucra.multumesc
deci cartea de munca trebuie sa fie curata pana ce se ajunge in instanta,nu?la somaj dupa 2 ani concomitent am dreptul?
eu am vazut in fisa fiscala trimisa acasa ca pe data de 21.11.2008 am incetat activitatea ,mie nu mi-a trimis acasa instiintaredar din data de 18.0708 cd. am semnat acel concediu fara plataeu nu mai m-am dus la firma chiar daca contabila ma anuntat ca trebuie sa fac cere si pe celelalte lunii.cd. am fost la politie mi s-a spus ca nu avea nici un drept sa-mi tina cartea de munca,dar fiinca fostul meu patron e tareeee in oras-poate multe.minusul este fff. mare citez:atata marfa nu am in toata cladirea(inca 3 baruri)soldul era f.mare din aceeasta cauza multa lume a spus ca e ceva din contabilitatedaca mi-a inchis cartea de munca cu litera'i' am dreptul la somaj .sau trebuie sa astept ca el sa ma dea in judecatasi atunci poate sa iasa adevarul la iveala?in 2 ani au venit fete si au plecat(niciodata nu s-a facut inventar,nici cand a plecat una cu bani)parodia e ca toate semnau facturile cu numele meu(mai usor de tinut minte)deabia acum mi-am dat seama ca cine stie ce marfa intra sau cine mai folosea numele meu.va multumesc
buna ziua.ma numesc mary s. si am o problema ca multi altii.la inventar s-a iesit minus fffffffff.mare eu am refuzat sa mai lucrez pana nu se clarifica situatia asta a fost 06.08.in incepand cu 09.06.08 pana in luna 07.08 am semnat concediu fara plata iar cartea de munca mi s-a incheiat de abia in 21.11.08(4 luni descoperite)eu nici la ora actuala nu am cartea de munca ca nu vrea sa mi-o dea fostul patron.abia acum m-a dat la politie si nefiind probe ca intradevar am furat acei bani.poate sa-mi incheie cartea de munca cu litera i fara sa vada daca instanta ma face vinovata sau nu?multumesc