Multumesc. Daca am formulat cererea in acest mod va fi vreo problema ? eu am alta profesie si tot ceea ce am facut a fost prin documentare de pe net si cu ajutorul forumului avocatnet.ro unde mereu am primit sfaturi utile, as putea sa achit o taxa de timbru in valoare de ... si in cazul in care imi va fii ceruta sa o anexez la dosar sau ma prezint fara chitanta.
am inaintat o cerere de chemare in instanta pe legea 18/1991 de constatare a nulitatii partialle absolute a unui titlu de proprietate ,in cerere am formulat ca taxa de timbru(chitanta) o voi achita pana la primul termen pt ca nu am stiut care este valoare ce trebuie platita.As dori sa stiu care este valoarea si cum o sa o depun la dosar.Va multumesc .
multumesc pt ajutor. eu doresc intr-o rezolvare cat mai rapida a problemei .defunctul este tatal bunicii mele care a decedat in urma cu 1 an iar bunicul meu inca traieste,dupa bunica nu s-a facut nici o succesiune.va trebui probabil ca pe noul titlu de proprietate sa fie trecuti atat bunicul cat si copiii acestuia ,nu ?
Buna dimineata ! Am si eu o problema legata de un titlu de proprietate emis de comisia locala pe numele strabunicului meu defunct iar la mostenitorii defunctului apar pe langa bunicul meu inca 2 persoane care nu au nici un grad de rudenie cu defunctul sau bunicul.Eu intentionez sa fac o actiune in instanta de chemare in judecata a comisiei locale,dar nu stiu daca pentru anularea titlului de proprietate sau pentru schimbarea titlului de proprietate si ce motiv sa invoc pt modificarea lui, conform registrului agricol al comunei strabunicul meu apare cu 0.5 ha in pct respectiv iar titlul este emis pe 0.47 ha dar pe numele celor 3 .Va multumesc pentru ajutor !