avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate Brolin

Activitate Brolin

Răspuns la discuția smecherie legea 18
Dap...cred ca bunicul nu a facut nici o cerere de reconstituire...nu il prea interesa pe el, era vaduv de ceva ani...astepta doar sa treaca timpul :( .
Si mi-am mai amintit ceva cica acest "act"(titlul de prop. sau ce a zis, discutia a fost scurta si aprinsa) putea fi contestata in 15 zile...dc nu la revedere...
Pai de unde sa stiu eu ca el a facut asa ceva?
Si ce se intelege mai exact prin "retrocedare"?
Răspuns la discuția smecherie legea 18
Titlul de proprietate s-a emis pe numele unchiului.Nu a existat nici o retrocedare, asta stiu sigur, in zona aceea nu a fost colectiv sau ceva de genu.Terenul, initial, a fost al strabunicului meu din partea lui bunica.
Mi-a aratat unchiul mie...asa de la distanta...ceva schita cu terenul si cu numele vecinilor care cica au confirmat ca el a intretinut terenul timp de 40 de ani si ca acest lucru il indreptateste sa fie proprietar.
Multumesc pentru primul raspuns, m-ar ajuta mult daca am continua dialogul.
Numai bine,
V. Bade
Bun ziua,
Bunicul meu a decedat acum 6 ani.Mama si fratele ei(unchiul meu) sunt singurii mostenitori.Cand a decedat bunicul au cazut de acord sa imparta un teren cu potential turistic pe care il detinea bunicul meu doar verbal.
Acum cand mama a cerut sa se faca "imparteala" unchiul a zis si mai mult i-a si aratat un titlu de proprietar pe terenul acela pe care el spune ca l-a obtinut cu nu stiu ce art. al legii 18.

Deci nu mai vrea sa-l imparta.Ce este de facut? Nu as vrea nici eu nci mama sa renuntam aiurea la 2-3 miliarde .
Va multumesc anticipat,
V. Bade