intr-adevar , sunt extrem de multumit si am spus ca ag. a fost foarte de treaba prin faptul ca mi a dat o amenda infima pe langa ce trebuia sa primesc .. dar .. in perioada asta si cei 180 ron sunt mult :) .. asa e .. maine dimineata voi plati amenda .. multumesc pt sfat !
Nu am fost amendat pt ca nu detineam Rca-ul, am fost amendat pt ca nu detineam actele la mine (act identit.+carnet). atat imi scrie in procesul verbal :"nu avea asupra sacartea de identitatea si permisul de conducere"'
nu am fost lamurit deloc de raspunsul dumneavoastra .. peste aceste lucruri am dat si eu pe forum dar nu am fost lamurit de "lista de mai sus prezinta doar o serie de motive de anulare a pr verb de contraventie" se incadreaza sau nu problema mea in atacarea unui proc verb ?
Buna ziua ! Ieri (25.2.09) am fost oprit de politie pt ca nu mi functiona farul stanga. Mi a cerut actele dar nu le aveam la mine . Tipul a fost de treaba, pt ca aveam rca-ul expirat si el mi a dat doar 6 puncte de amenda pt ca nu aveam actele la mine si doar atat nu pt far nu pt rca nimic . amenda e de 180ron in 48h sau 360. Ceea ce va intreb eu este daca pot contesta procesul verbal pt ca la adresa mi-a scris Pni (in loc de Poni ). Pot contesta acest lucru ? Daca da .. unde ? Va multumesc !