avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Activitate Cezar Rares ANGHEL

Activitate Cezar Rares ANGHEL

unde este situat terenul?in ce oras/sector?
te pot ajuta eu
Răspuns la discuția inselaciune in contract
Sunt de acord cu sustinerea dnei.avocat Cermak Gruianu deoarece beneficiarul nu mi-a adus la cunostinta faptul ca terenul proprietatea ei era spatiu verde potrivit PUZ sector2. Mai mult la sfarsitu lunii august 2008 a aparutun act normativ - o.g.- prin care nu se mai da voie sectoarelor sa adopte PUD-uri modificatoare de PUZ ci acestea se fac numai prin PUZ-uri aprobate de C.G.M.B.
Si mai am o nelamurire..de ce subiectul activ al presupusei infractiuni este semnatarul contractului?Sau asociatii societatii?
1.Obiectul contractului este "intocmire documentatie Plan Urbanistic Detaliu pentru amplasamentul din Bucuresti, str.G.P.nr.4, sector 2 si obtinerea unui Certificat de Urbanism valabil in vederea construirii unui imobil p+3".
Fac precizarea ca societatea a dus la indeplinire obiectul contractului..adica..a intocmit, depus si sustinut in fata comisiei TUAT din cadrul P.S.2 a PUD-ului si a obtinut si C.U.
Comisia TUAT a fost de acord cu solutia propusa prin PUD insa a solicitat beneficiarului intocmirea unui PUZ - lucru cerut si prin C.U.obtinut
2. Contractul nu s-a semnat direct cu beneficiarul, ci printr-un intermediar-patron al unei agentii imobiliare, deci practic nu intrunesc cond.alin.3 art.215
3.Cu beneficiarul m-am intalnit doar 1 data cand i-ma predat c.u. si documentatia p.ud.
Societatea al carui asociat sunt a incheiat anul trecut, in calitate de prestator, un contract de proiectare cu un beneficiar.Acest contract a fost semnat de catre un asociat, administratorul fiind in imposibilitate de a se prezenta la semnarea contractului.Acest contract a avut ca obiect "intocmirea unei documentatii PUD si obtinerea unui certificat de urbanism valabil in vederea construirii unui imobil". Societatea a obtinut pentru beneficiar C.U. si a intocmit P.U.D-ul pe care l-a supus avizarii C.T.U.A.T.Dat fiind faptul ca acel teren se afla sub incidenta PUZ Floreasca, autoritatea administratiei publice locale, a emis certificat de urbanism valabil in vederea construirii unui imobil P+3-4 E numai cu conditia intocmirii unui PUZ si aprobarii acestuia de catre C.G.M.B.
Desi obiectul contractului s-a realizat - intocmire PUD si obtinere C.U.,
Beneficiarul a depus plangere penala impotriva mea, ca si asociat si semnatar al contractului pentru inselaciune..Procurorul a incadrat fapta la art.215 alin.3 inselaciune in contracte si a inceput urmarirea penala impotriva semnatarului contractului-asociat
Vi se pare corect si just ca in tara asta sa ai plangeri penale pentru contracte legale
Răspuns la discuția Concedieri
Stiamte domn..aveti posibilitatea sa "contestati organigrama" asa cum doriti.De fapt dumneavoastra aveti posibilitatea de a ataca in contecios administrativ Hotararea Consiliului Local de aprobare a organigramei si statului de functii din aparatul Primarului conform legii contenciosului administrativ...