avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Activitate magdasuslov

Activitate magdasuslov

Răspuns la discuția cazierul judiciar
@ elis
@ florentina albu
Multumiri amandurora pentru atentie si raspunsuri!
:) Deh... numai contabila stie despre ce e vorba: ea ne bate, de fapt, la cap ca-i trebuie cazierul pe unde reprezinta dumneaei interesele asociatiei - probabil ceva in legatura cu inspectoratul de munca :confused: !!??
Multumiri pentru raspuns!
Multumesc pentrur trimitere! Stiam acest lucru, numai ca din punctul meu de vedere nu e deloc o situatie personala, ci o situatie care il priveste si pe angajator - sau pe el in primul rand.
O seara buna!
Multumesc frumos pentru incurajare! :). Asa mi se pare si mie corect. As vrea sa stiu daca exista si prevederi legale in acest sens. Asta pentru ca in unele situatii angajatorii nu se poarta conform corectitudinii simtului comun.
Inca o data, multumiri!
Buna seara!
Lucrez ca asistent director pentru o asociatie (O.N.G. in asistenta sociala) si rog, pe cine ma poate lamuri, sa imi raspunda daca angajatorul imi poate cere - dupa o perioada oarecare de desfasurare a relatiilor de munca (ex.: 1 an jumatate) - sa prezint un nou certificat de cazier judiciar, in situatia in care acesta mi-a fost solicitat si la angajare.
De asemenea: daca va trebui totusi sa aduc cazierul, domiciliul fiind in alta localitate decat serviciul, sunt obligata sa-mi iau concediu fara plata pentru ziua de munca pe care o pierd pe la politie?