La acel articol vb.de zona centrala si de strazile adiacente celei centrale, dareu stau in zona periferica si nu exista nici un indicator.Probabil a deranjat vreun vecin invidios la ochiVa multumesc si mai astept si alte sfaturi!
Buna!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o contestatie la o amenda.Am fost amendat de catre Politia Comunitara cu 250 lei pentru ca am parcata in spatele blocului in care stau un camion care este proprietate personala, nu e pe firma si care cei drept nu l-am mai folosit de ceva timp.Nu blocheaza pe absolut nimeni e tras langa niste garaje dar probabil a deranjatla ochi niste vecini invidiosi.Am fost sanctionat in baza unei HCL care vorbeste ca este interzisastationarea autovehiculelor cu o masa mai mare de 3,5 tone in de zona centrala ,dar nu vb de de zona periferica unde stau eu.Ma amendat pentru ca a gasito in spatele blocului unde sunt domiciliat, dar platesc vreo 10 milioane impozit si intr-o parcare nu o pot duce ca nu am voie ,iar prin alte locuri deranjez alti locatari. Tin sa va mai mentionez ca amenda am primit-o prin posta si nu am semnat nici un proces verbal si nici nu exista vreun semn cu stationarea interzisa prin zona si care sa aiba un semn aditional cu HCL de care vorbeste domnul politist.Va rog ajutati-ma cu un sfat!
Asa procedeaza domnii de pe la Primarii cu inchirierile si cu concesiunile le indexeaza,le majoreaza...si cand ceri explicatii iti dau numai raspunsuri seci.Vedeti poate gasiti raspunsul in contractul de concesiune la capitolul plati.Mult succes si rabdare, cu cei de la primarii e jale!