avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate Giorgio25

Activitate Giorgio25

Discuție Divort
Buna ziua si multumesc celor ce au avut ideea de a deschide acst site ce ajuta multa lume.
Problema mea este in felul urmator,sunt casatorit cu o fata ce detine dubla cetatenie roman-german,casatoria a avut loc la primaria orasului medias de 1 an si 6 luni .acuma de o luna mi-am dat seama ca sotia mea imi este infidela,urmarindo iam gasit sms in telefonul mobil cu un baiat ce lucreaza impreuna la Mercedes-Benz.a reusit sa isi recupereze telefonul am ramas fara mesaje ce erau probe importante.dar spre norocl meu in timp ce imi impachetam hainele am gasit o scrisoare de dragoste.find speriata a fugit la mama ei care a invatato sa mearga la politie sa declare ca am lovito in picior ceea ce a si facut .am fost chemat am dat declaratie ca e totul o inscenare mam prezentat cu scrisoarea nu am fost in nici un fel avertizat de domni politisti.noi amadoi suntem cu domiciliul stabil in germania iar intrebarea mea fara ca ea sa fie de acord pot cere unei instante din romania divortul.pe scrisoare ma pot baza ?ma ajuta?nu sunt de acord sa divortez in germania ca noi romani suntem mai mici ca ei.iar dreptatea se da femei egal de cele intimplate.va multumesc in speranta ca ma veti ajuta !