avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate angelred

Activitate angelred

Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile promte .... nu ma asteptam sa-mi raspunda cineva atat de repede !
Din pacate, in afara parintilor mei, nu mai am nimic care sa dovedeasca faptul ca noi am primit banii de la ei. Nu a fost o suma mare, dar a fost exact suma cu care s-a cumparat apartamentul. Sotul meu chiar inainte de a ne cunoaste, a primit acesta locuinta sociala de la primarie, pentru care platea chiria lunara, dar nu a locuit in el, deoarece era un dezastru ( nimic in afara de pereti ). De amenajat, l-am amenajat impreuna, chiar am apucat sa locuim cateva luni in el inainte de cumpararea lui. De casatorit, ne-am casatorit dupa un an si jumatate de la achizitionarea apartamentului. Cum as putea, sau ce ar trebui sa fac sa nu depind de el si de ceea ce "vrea", daca vrea, sa-mi dea la partaj.
O zi placuta va doresc tuturor !
Buna ziua,
am "vazut" pe acest forum ca foarte multa lume are diferite probleme la care primesc cate un mic ajutor din partea dumneavoastra. De aceea m-am gandit sa va cer si eu un sfat. Iata pe scurt "povestea" mea:
De 7 ani am o relatie cu actualul meu sot ( de 3 ani si jumatate suntem casatoriti), dar din pacate de mai bine de un an, iubitul meu sot are o amanta ( bineinteles el neaga tot timpul, dar toata lumea stie). Am incercat in nenumarate randuri sa "salvam" de comun acord aceasta casnicie... dar se pare ca doar eu mi-am dorit acest lucru. Acum m-am cam saturat de minciunile si jignirile lui aproape zilnice si as dori sa introduc actiunea de divort.
Dar, exista o MARE problema: inainte cu cateva luni de a ne casatori, am cumparat un apartament, in care locuim impreuna. Pe contractul de cumparare al apartamentului este trecut doar el ! Pe atunci, nu ma gandeam ca vom ajunge aici iar acuma ma ameninta ca daca nu vrea el nu-mi da nimic. Este posibil asa ceva , sa stau la mila lui stiind ca banii pentru cumpararea apartamentului ne-au fost dati de parintii mei ?
Va doresc o primavara senina !