Buna ziua,
am "vazut" pe acest forum ca foarte multa lume are diferite probleme la care primesc cate un mic ajutor din partea dumneavoastra. De aceea m-am gandit sa va cer si eu un sfat. Iata pe scurt "povestea" mea:
De 7 ani am o relatie cu actualul meu sot ( de 3 ani si jumatate suntem casatoriti), dar din pacate de mai bine de un an, iubitul meu sot are o amanta ( bineinteles el neaga tot timpul, dar toata lumea stie). Am incercat in nenumarate randuri sa "salvam" de comun acord aceasta casnicie... dar se pare ca doar eu mi-am dorit acest lucru. Acum m-am cam saturat de minciunile si jignirile lui aproape zilnice si as dori sa introduc actiunea de divort.
Dar, exista o MARE problema: inainte cu cateva luni de a ne casatori, am cumparat un apartament, in care locuim impreuna. Pe contractul de cumparare al apartamentului este trecut doar el ! Pe atunci, nu ma gandeam ca vom ajunge aici iar acuma ma ameninta ca daca nu vrea el nu-mi da nimic. Este posibil asa ceva , sa stau la mila lui stiind ca banii pentru cumpararea apartamentului ne-au fost dati de parintii mei ?
Va doresc o primavara senina !
~ final discuție ~