avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate dominiquee

Activitate dominiquee

AJUTOR !
Din anull 2001 trebuie sa primesc o suma de bani (diferenta de pret), si nu stiu cum sa calculez aceasta suma de bani. Ce dobanda sa aplic, ce penalitati pot sa pun?
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.
othellox a scris:

Ma indoiesc (cam 0,9 previzionez in globul meu de cristal :) )... ma rog depinde daca alcoolemia era pe curba ascendenta sau descendenta si de timpul care a trecut de cand ai baut pana la test... nu sunt medic legist sa-ti dau un raspuns mai exact.

Mersi oricum de raspunsul dvs. Mi-a venit rezultatul si sunt cel mai fericit. Mi-a iesit exact la limita, adica 0.80. De data asta am scapat, dar o sa imi fie invatatura de minte. Numai bine va doresc... Bafta!
Am si eu o problema, m-au prins si pe mine la volan sub influenta bauturilor alcoolice, am avut 0.43 in aerul expirat. Am fost sa mi se racolteze sange si zilele astea trebuie sa imi vina rezultatul. Imi poate spune cineva ce sanse am sa imi vina sub 0.80? Mentionezi ca inainte cu o ora sa urc la volan, mi-a fost rau si am dat la rate. Apoi la 30 minute ianite am mancat destul de consistent. Este vreo sansa sa imi vina sub 0.80???