Bună ziua, Din cauza restantelor pe care le-am acumulat undeva la 1700 lei din impozite si taxe locale, functionarul de la ghiseul de taxe si impozite locale refuza sa îmi încaseze taxa de colectare a gunoiului menajer. Aceasta generând la rândul său penalitati. La Primăria Teiuș se încasează taxa de colectare a gunoiului menajer. Am întrebat conform cărui act normativ nu pot plăti diferențiat si mi s-a răspuns sa fac o cerere. Nu cred ca este legală aceasta măsura de a nu-ti încasa anumite taxe până nu iți plătești impozitul. As dori sa stiu daca legal pot face ceva? Va mulțumesc.
=D>=D> Stimate domnule Rusu, v-am urmat sfatul si am fost la reprezentanta RAR din Bucuresti, pe calea Grivitei, in data de 24.03. unde am inaintat actele masinii, factura din Germania, care facea dovada montarii catalizatorului.
E drept ca am fost insotit de un var din Bucuresti care m-a indemnat la calm si diplomatie, de care am dat dovada cit ca eram nervos din cale afara.... Am purtat o discutie de aproximativ 10 minute cu seful de birou care a inteles din prima despre ce e vorba,... bine inteles cerindu-ne si aici acel certificat de omologare si garantie. I-am explicat ca nu am asa ceva, urmind ca el sa faca adresa la Twin Tec in Germania ceea ce a si facut iar in data de 08.04. am primit raspunsul favorabil. Am fost la Alba si am platit taxele RAR urmind sa imi mai dea un numar de omologare.
Sper ca pina la Paste sa o si inscriu.
Va multumesc pentru sfaturile bune si timpul acordat! =D>
Sarbatori Fericite!!! si Multa Sanatate!!!=D>=D>=D>=D>=D>
:worthy:Buna! domnule Rusu, ma numesc Marius, sunt din Alba Iulia si am intimpinat si eu aceleasi probleme la RAR legate de acea RECATALIZARE FACUTA IN GERMANIA.
Am luat si eu un BMW 325 tds la care in 2002 in Germania, s-a facut acea up-gradare ( recatalizare) din Euro1 in Euro 2, cu un catalizator produs de Twintec. Prin intermediul unui var am gasit si intrat in posesia facturii din Germania, care dovedeste cine si ce catalizator a montat pe masina cu seria.... nr.... etc. Din pacate nu gasesc KBA sau nu stiu cum se numeste , cred ca certificat de omologare. Cei de la Twin tec nu vor sa-mi dea acel certificat decit daca e cerut de RAR, iar cei de la RAR nici nu vor sa auda de asa ceva, ei o tin una si buna cu certificatul de omologare si certificatul de garantie. :rtfm:
Te rog explica-mi si mie pas cu pas ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia acelor certificate.
Sau cum ai facut dumneatale ca sa obti euro2.
Sper sa mai treci pe aici pe forum. Anticipat mii de multumiri!!!!!=D>