avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite locale restante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite locale restante

Bună ziua, Din cauza restantelor pe care le-am acumulat undeva la 1700 lei din impozite si taxe locale, functionarul de la ghiseul de taxe si impozite locale refuza sa îmi încaseze taxa de colectare a gunoiului menajer. Aceasta generând la rândul său penalitati. La Primăria Teiuș se încasează taxa de colectare a gunoiului menajer. Am întrebat conform cărui act normativ nu pot plăti diferențiat si mi s-a răspuns sa fac o cerere. Nu cred ca este legală aceasta măsura de a nu-ti încasa anumite taxe până nu iți plătești impozitul. As dori sa stiu daca legal pot face ceva? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:34, 17 Ianuarie 2018
Exista dispozitie a codului fiscal care prevede ordinea de solutionare ,respectiv initial se achita debitele cele mai vechi si ulterior cererile contribuabilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire maria_03 maria_03 Tata nu poate achita impozitul pe cladire si teren deoarece primarul din comuna nu primeste banii contribuabililor pana nu platesc taxa pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)