avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire

Tata nu poate achita impozitul pe cladire si teren deoarece primarul din comuna nu primeste banii contribuabililor pana nu platesc taxa pentru ridicarea gunoiului.Oamenii ar plati gunoiul daca si masina ar trece pe strazi si ar ridica gunoiul menajer al personelor , dar pentru ca nu trece de ce sa achite un serviciu de care nu beneficiaza?Este legal sa obligi oamenii sa achite intai gunoiul si apoi sa incasezi impozitul pe cladire?
Cel mai recent răspuns: maria_03 , utilizator 17:26, 2 Martie 2011
nu exista asa ceva, este obligat sa incaseze suma de bani. incercati sa virati banii direct in contul primariei prin banca cu mentiunea "impozit cladire". nu poate refuza banii prin banca.
Am incercat sa aflu contul atat personal , cat si prin telefon , dar personalul a fost probabil instruit si nu a vrut sa mi-l dea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru gunoiul menajer Vasilescu Vasile Vasilescu Vasile Am mers sa platesc impozitul anual pe cladire si teren la primaria orasului F. si nu mi s-au incasat banii.Motivul : nu aveam calculata taxa pentru gunoiul ... (vezi toată discuția)
Impozite locale restante BMW325 BMW325 Bună ziua, Din cauza restantelor pe care le-am acumulat undeva la 1700 lei din impozite si taxe locale, functionarul de la ghiseul de taxe si impozite locale ... (vezi toată discuția)
Este legal ce face primaria? Nica70 Nica70 Buna dimineata! Ieri am mers la serviciul taxe și impozite al primariei Perisoru jud. Calarasi sa achit impozitul pe 2020,cum fac dealtfel la fiecare ... (vezi toată discuția)