avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa pentru gunoiul menajer
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa pentru gunoiul menajer

Am mers sa platesc impozitul anual pe cladire si teren la primaria orasului F. si nu mi s-au incasat banii.Motivul : nu aveam calculata taxa pentru gunoiul menajer si trebuia sa dau o declaratie cu numarul persoanelor din familie.
Mentionez ca sunt singur si de la inceputul anului locuiesc cu viza de flotant in alt judet acolo unde lucrez. Întrebare : daca am o proprietate unde stau/ locuiesc doar o zi pe luna, (uneori nici atat) este corect sa mi se impuna incheierea unui contract pentru ridicarea gunoiului menajer ? Adica sa platesc un serviciu de care nu beneficiez !
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit cladire maria_03 maria_03 Tata nu poate achita impozitul pe cladire si teren deoarece primarul din comuna nu primeste banii contribuabililor pana nu platesc taxa pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Amenda vine la adresa din ci sau la cea din viza de flotant? Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Daca am adresa din CI intr-un oras, dar eu locuiesc intr-un alt oras, unde am de ceva timp viza de flotant, si am primit o amenda ( nu de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto clopotellilianapaula clopotellilianapaula buna ziua, am un opel corsa din 1996, motor 1195, m ar interesa cat costa timbru de mediu. ...si daca stau in alt oras pot face toate demersurile pentru ... (vezi toată discuția)