avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Este legal ce face primaria?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Este legal ce face primaria?

Buna dimineata! Ieri am mers la serviciul taxe și impozite al primariei Perisoru jud. Calarasi sa achit impozitul pe 2020,cum fac dealtfel la fiecare început de an.
Aici surpriza: mi se spune că am de plata gunoiul menajer pe anul 2019 pt 2 persoane in valoare de 110 lei.
Am întrebat de ce nu am fost anunțat anul trecut și de ce nu mi s-a spus la început de an 2019 cînd am plătit tot impozitul! Toti bilbiie in raspunsuri !
Mentionez ca nu am folosit absolut deloc serviciul de ridicare al gunoiului oferit de firma cu care primaria are contract, stiind ca personal nu am încheiat un contract cu aceasta firma.
Este legal sa ma oblige la plata gunoiului pe anul 2019 nefolosind acel serviciu și neavînd contract?......si nefiind notificat ca am restanță pe 2019 chiar dacă autoritatea locală a dat hotărîre a consiliului local ca serviciul de ridicare a gunoiului sa fie obligat trecut la taxe și impozite ulterior datei in care eu am plătit tot impozitul pe 2019 ( februarie ).

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari si neconcordanta impozit + taxa gunoi menajer justlivefree justlivefree Buna ziua, va rog cu amabilitate sa ma luminati in privinta urmatoarei neconcordante. Locuiesc intr-un apartament din mun. Suceava - [b]persoane trecute ... (vezi toată discuția)
Contract gunoi comunal ionicutza20 ionicutza20 Buna seara! As dori sa va intreb daca este legal ceea ce face primaria din comuna noastra. Cica ar avea un contract comunal pentru ridicare gunoiului menajer, ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)