Buna seara! As dori sa va intreb daca este legal ceea ce face primaria din comuna noastra. Cica ar avea un contract comunal pentru ridicare gunoiului menajer, iar cetatenii comunei sunt amenintati ca daca nu platesc taxa(care este absorbitanta), o sa fie pusa la impozit sau chiar o sa le faca oamenilor oprire pe salariu. este posibil sa poata face asa ceva chiar daca niciun om nu are contract cu acea firma? Va multumesc!
Nu, nu a venit nici primaria si nici firma pentru semnarea contractelor. In trecut a fost o firma cu care primaria a reziliat contractul, cu acea firma am avut contract fiecare, dar cu aceasta noua nu are nimeni, cica ar fi un contract semnat de primarie in numele cetatenilor. doar atat stiu despre acest tip de contrat si de aceea am intrebat aici. La noi in localitate taxa este de 15 lei/pers/luna si ganditi-va ca sunt case/familii unde locuiesc cam 5-6 persoane si poate doar o singura persoana lucreaza.(mentionez ca localitatea se afla in zona rurala). Va multumesc pentru raspuns!
Contract gunoi
ionicutza20
Buna seara! As dori sa va intreb daca este legal ceea ce face primaria din comuna noastra. Cica ar avea un contract comunal pentru ridicare gunoiului menajer, ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare
aliice
primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)