avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligativitate Contract Salubrizare in mediul rural
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligativitate Contract Salubrizare in mediul rural

Se discuta tot mai mult de reciclarea si colectarea gunoiului dar in mediul rural inca nu s-a implementat mai ninimc .Sunt discutii timide pentru obligarea tuturor persoanelor fizice din mediul rural sa incheie un contract de salubrizare pentru gunoiul menajer cu un operator economic din domeniu . Totusi sunt discutii ca nu se poate face asta neputand obliga o persoana fizica sa incheie un contract impotriva vointei sale . Precizez este vorba de mediul rural ...
Cel mai recent răspuns: luciano99 , utilizator 20:48, 23 Aprilie 2017
Daca primaria localitatii dvs. este inscrisa ca unitate teritoriala in serviciul regional de salubrizare nu aveti ce face. Regulamentul cadru al desfasurarii acestui serviciu este: [ link extern ]
Ginditi-va ca veti dori sa faceti ceva cu gunoiul din gospodaria dvs. si in judet exista un singur operator. Cum veti proceda altfel ?
Am deschis subiectul deoarece chiar vreau sa se implementeze o astfel de decizie dar din pacate nu s-a facut pana acum ...motivand ca este ilegal sa obligi o pers fizica sa incheie contract cu o firma privata ...In judet sunt doua firme de salubrizare ..Doar cativa avem contract din proprie initiativa ...restul ...depoziteaza gunoiul gratis in containarele pentru reciclare selelectiva instalate de primarie .Problema este ca-l depoziteaza neselectat ...sau mai rau ...este aruncat pe albia raului din localitate .
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
luciano99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat neagoeflorin neagoeflorin Sunt obigat sa platesc taxa de habitat in condițiile in care gunoiul menajer este reciclat in gospodaria proprie: ce poate fi ars in centrala cu gazificare se ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as avea si eu o intrebare...locuiesc in isalnita,dolj,primaria ... Laura Dunga Laura Dunga Buna seara,as avea si eu o intrebare...Locuiesc in Isalnita,Dolj,primaria din comuna a facut contract cu celebra firma Iridex,pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)