avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa habitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa habitat

Sunt obigat sa platesc taxa de habitat in condițiile in care gunoiul menajer este reciclat in gospodaria proprie: ce poate fi ars in centrala cu gazificare se foloseste pt. incalzirea apei casnice, metalele se duc la centrele de colectare,resturile de alimente se dau la animalele din gospodarie,etc.Pt.mine gunoiul menajer pe care nu-l dau la firma de salubrizare este o plus valoare.
De ce sunt obligat sa platesc aceasta taxa ? in lege fiind stipulat ca : "taxele locale se aplica numai acelor persoane care beneficiaza de pe urma serviciului respectiv".Mentionez ca in judetul DB, taxa de habitat se percepe pe factura de la Electrica SA ,
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)