andrewculda a scris:
Actul de proprietate consta intr-un ordin judecatoresc (in urma unui proces lung si acompaniat de coruptie, in care perdantul s-a sustras si a refuzat sa inmaneze actul de proprietate tatalui meu) care substituie titlul de proprietate obisnuit.
In 1923, cand a fost trecuta persoana respectiva in abitatie, familia mea nu locuia acolo. Despre persoana respectiva nu stim nimic, nici cine a fost, nici ce rude are. Dar fiind in varsta deja in 1923, este evident ca nu mai este in viata astazi. Cum pot cere radierea din cartea funciara fara a avea certificatul de deces?
Inca am problema aceasta, va rog daca are cineva informatii sa posteze un raspuns. Repet sumar datele problemei:
Am nevoie sa radiez de pe CF o persoana data in abitatie viagera in anul 1923 (deci era deja batrana, nu mai are cum sa fie in viata). NU detin certificatul de deces, NU cunosc nici o ruda a persoanei respective, prin urmare nu am cum sa dovedesc prin acte decesul ei. As dori sa stiu daca singura solutie este deschiderea unei actiuni in instanta sau mai exista alta cale. Si daca trebuie actiune in instanta, m-ar ajuta orice informatie in sensul acestei actiuni.
Va multumesc,
Andrei Culda