avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate clava

Activitate clava

Discuție zile libere
Cate zile libere se acorda pentru o zi lucrata de sambata la bugetari. Eu am libere zilele de sambat si duminica.
Multumesc.
Răspuns la discuția salariu asistent principal
as dori si eu, va rog frumos grilele de salarizare la asistent medical deb, la asistent medical generalist, la asistent medical gen. principal.
multumesc.
Multumesc. Dupa ce lege a salarizarii se face calculul? Oare e valabil salariu acesta atat in spital, cat si in alte societati bugetare?

am avut in decembrie 2009 salariu de 1220. Spor vechime 10%.Spor de preventie -nu, prima stabilitate -nu.
Multumesc.
Sunt asistent medical principal. Am vecime 8 ani si 3 luni. Ce salariu trebuie sa am?
Societatea este in lichidare. Angajatorul a vandut societatea. Arhiva este distrusa.
Sunt in proces cu Casa de Pensii, deoarece din adeverinta eliberata de angajator, beneficiez de grupa a II-a de munca pe perioada 1980-2006, avand avizul ITM, insa Casa de Pensii nu-mi ia in calcul perioada 1.04.2001-31.12.2006, pe motiv ca angajatorul nu a virat cota CAS pentru conditii deosebite doar pentru 9 luni in total. Este vina angajatorului si a casei de pensii, mie ca si asigurat, s-a retinut cota individuala lunar. Cum as putea castiga procesul?
Pot invoca articolul 19, alin. 1 din Cod Procedura Fiscala, prin care se prescrie obligatia fiscala in termen de 5 ani?
Răspuns la discuția marirea drepturilor salariale
Va multumesc!
Răspuns la discuția marirea drepturilor salariale
991 Ron am avut in decembrie 2009. Deci chiar nu am nici o sansa la o crestere? Cei care au obtinut acum gradul principal in 2011, vor avea probabil salariu mai mare. Nu pot reveni cu o cerere pentru marire?
Mii de multumiri.