Am fost angajat la o banca,iar in luna decembrie a anului 2008 am optat pentru a face parte din programul de concediere colectiva,lucru care s-a si intamplat.Motivul care a condus la stabilirea acestei decizii a fost faptul ca in luna octombrie am retras din conturile a doi clienti diferite sume.In cazul unuia dintre ei am reusit sa acopar prejudiciul cu ajutorul sumei compensatorii primite dupa disponibilizare,dar din pacate,nu pot acoperi suma sustrasa pentru al doilea client.De fapt banca a acoperit aceasta suma ,insa eu am ramas debitor in fata bancii,iar ei trebuie sa-si acopere aceasta suma(70000lei).Mi-am luat un angajament pentru o perioada de vreo trei saptamani prin care sa acopar aceasta suma ,insa momentan nu pot face rost de acesti bani.Chiar nu stiu ce anume sa fac,sau ce se poate intampla...As dori sa stiu care ar putea fi consecintele faptei mele din p.d.v.legal.Imi pare sincer rau pentru prostia pe care am facut-o,dar se pare ca acum e prea tarziu pentru regrete #-o.Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?