pari sa cunosti mai ulte despre aceste situatii: te rog lamureste-ma si pe mine. acum 4 ani am cumparat un apartament, insa pe numele fratelui meu si al sotiei sale pt ca eu nu preimeam credit, avand un salariu necorespunzator. de vreu an tot ziceam sa fac actele de vanzare cumparare intre el si mine, eu fiind de fapt cel care a platit ratele tot timpul; tot eu il si ocup, dar la momentul asta totul este pe numele lor. intre timp am primit de la anl o locuinta pt tineri. am fost de fapt nominalizat pe o lista de atribuire si in toamna cand vor fi gata, daca reconfirm conditiile, voi semna un contract de inchiriere cdu primaria. deci pot sa amaq vanzarea cumpararea apartamentului meu pana atunci; dar ce fac dupa, pt ca daca fac actele cu fratele apar la fisc, iar astia de la anl ma verifica si banuiesc ca-mi reziliaza contractul de inchiriere si ma evacueaza.actele de cumparare ale apartamentului trebuie facute mai devreme sau mai tarziu bpt ca la anu ma insor si vreau sa am acel apartament pe numele meu pana in casatorie pt ca in caz de divort sa nu fie bun comun. oricum nu-mi place nici situatia ca apartamentul meu e pe numele fratelui meu, deci trebuie rezolvata situatia cumva dar sa nuy ma afle cei de la anl. exista vreoi solutie sa fac si vanzarea cumpararea cu frate-miu si inchirierea cu primaria?pot face cu frate-miou vreun act de vanzare cumparare dar care sa nu apara la fisc si la cadastru? sau o alta forma de transfel a proprietatii catre mine; un act pe care sa-l fac dupa ce semnez inchirierea cu primaria si care sa dovedeasca ulterior ca apartamentul imi apartine si ca l-am dobandit innainte de casatorie? gandeste-te bine si da-mi un raspuns te rog ! e belea mare si ma preseaza timpul!.daca e nevoie si cunosti problema vb si pe telefon .multumesc! ast raspuns!