Firma are sediul intr-un imobil prin contract de inchiriere. Acest contract expira in 19.05. Ce demersuri sunt de facut daca dupa expirarea contractului de inchiriere se intocmeste contract de comodat intre proprietar si firma?
Problema: SRL cu 2 asociati, dintre care unul a disparut sau nu are domiciliul cunoscut. Asociatul ramas doreste radierea societatii.
Se poate face dizolvarea si lichidarea simultana? Sau care sunt formalitatile de indeplinit la ONRC? Pentru ca nu am gasit un fluturas cu formalitati de indeplinit privind dizolvare referitor art. 232 din Legea 31/1990 pe site-ul ONRC.
"g) alte cauze prevazute de lege sau de actul constitutiv al societatii
in art.232 sunt prevazute urmatoarele imprejurari cand societatea comerciala se dizolva:
- societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot intruni;
- societatea nu a depus, in cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale situatiile financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comertului;
- societatea si-a incetat activitatea sau nu are sediu cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociati au disparut ori nu au domiciliu cunoscut sau resedinta cunoscuta."
Multumesc pentru raspuns, insa am luat la cunostinta si eu legea in vigoare. Intrebarea mea este cum depun la ONRC hotararea AGA semnata numai de un asociat?
Problema: SRL cu 2 asociati, dintre care unul a disparut sau nu are domiciliul cunoscut. Asociatul ramas doreste radierea societatii. Cum trebuie procedat? Multumesc.