avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract inchiriere sediu social expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract inchiriere sediu social expirat

Buna ziua,

Firma are sediul intr-un imobil prin contract de inchiriere. Acest contract expira in 19.05. Ce demersuri sunt de facut daca dupa expirarea contractului de inchiriere se intocmeste contract de comodat intre proprietar si firma?

Cu multumiri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la ORC dovada prelungirii valabilitatii sediului adica, o copie de pe contractul de comodat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie sa faceti acum demersurile la Oficiul Registrului Comertului, pentru a va inregistra dovada sediului, chiar daca este in acelasi imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Sediu firma amalyca amalyca Buna seara Am si eu o problema, in sensul ca acum 6 ani am cumparat o garsoniera si pe acea adresa era facuta o firma, care este si la ora actuala. Nu este ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere poate inlocui declaratia de acord? alina240 alina240 Bunaziua, In calitate de proprietar al unui imobil mi-am dat acordul pentru ca o firma sa isi stabileasca sediul social la adresa mea. Acum as dori sa imi ... (vezi toată discuția)