multumesc de ajutor; pentru lamurire: actualul contract nu contine alte clauze decat cea cu preavizul de 3 luni, cu care am fost de acord pentru ca ei sa gaseasca pe altcineva in locul meu (sunt singura si pe un post indispensabil); urmatorul contract e cel cu clauza de neconcurenta; si orice despagubire in favoarea lor este de minim 20 de salarii brute, indiferent de prejudiciul adus; de asta ma tem ca nu voi mai putea renunta dupa semnare.
nu sunt obligata sa respect preavizul de 3 luni decat ca am de platit destul de mult daca nu il respect;
ca voi trece la "conditii mai dure" sunt constienta, pentru ca voi avea clauze maxime cu despagubiri maxime la noua firma, inclusiv cea de "neconcurenta", care imi interzice pe 2 ani sa mai profesez in aceasta bransa (contra unei sume..); cum am mai spus, nu as vrea sa plec, am avut niste conditii bune aici unde lucrez, dar sunt niste evenimente exterioare care ma fac sa iau aceasta decizie; trebuie sa fiu atenta acum cu noua firma...
este din cauza tot a unei clauze in contract pentru care trebuie sa pun un preaviz de 3 luni (altfel ma costa); insa ceilalti vor sa ma ia pentru ca sunt o firma concurenta; eu plec la un salariu mai mic; daca situatia in managementul firmei actuale se va schimba pana atunci, nu as mai dori sa plec
ma gandesc sa plec la o firma concurenta; firma la care plec imi cere sa semnam deja contractul de munca; acest contract contine toate clauzele admise de lege, inclusiv pe cea de neconcurenta; am convenit cu firma ca in contract vom trece data de 1.06.2009; daca eu ma voi razgandi pana atunci, va avea vreun efect asupra mea?