avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate Hade

Activitate Hade

Răspuns la discuția custodie bebe 1 anisor
Sa dea Dumnezeu sa aveti dreptate! Va multumesc de raspuns!
Răspuns la discuția custodie bebe 1 anisor
Multumesc de raspuns.
Stiu ca am sanse mari pentru custodie, dar ceea ce ma ingrijoreza sunt sansele lui, care nu stiu cum sunt... Faptul ca el este in concediu de paternitate cum poate influenta decizia curtii?
Buna ziua!
Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am mai lucrat, plus ca acum sotul meu este in "concediu de paternitate", pun ghilimele pentru ca el merge in continuare la lucru doar ca e platit la negru. Eu am un S.R.L. , dar acesta are profit abia de vreo 8 luni, si si acesta este de doar vreo 3000 ron/luna.
Intrebarea mea este: sotul meu are sanse sa-mi ia copilul? Daca are vreo importanta, mentionez fetita este foarte atasata de mine, tinand cont ca o alaptez inca, nu doarme fara mine si mai mult de 2-3 ore nu a stat niciodata fara mine. Dupa divort noi am putea sta la parintii mei care au conditii sa ne primeasca si pot sa-mi iau un job daca e necesar avand studii superioare.
Va rog mult un raspuns, asta e sigurul lucru care ma tine inapoi din a inainta cererea de divort!
Va multumesc!